PSOE, marca blanca, tu, pa quan?

dilluns, de juliol 16, 2007


Brau, el PSN-PSOE, avantposa el partidisme i l'eix nacional a un govern de progrés. Quan n'aprendrem nosaltres? Quan IU, ERC, i el BNV -si poguera-, aprendràn? Als espanyols no els prenen el pèl.

Els senyors del PSN-PSOE, que fóren la tercera foça política a Navarra, demanaven presidència, vicepresidència i 7 consellers i a canvi donar 2 a NaBai -la 2a força- i 1 a IU. On s'ha vist això? I NaBai disposta a parlar, i així i tot, els sociates xulescos. Impresentable.

I ara sembla que s'ha trencat el diàleg, ara vorem si tindràn de nou UPN en minoria o noves eleccions. Tampoc seria cap novetat un front nacionalista (espanyol) com el de la diputació d'Àraba per aconseguir fer fora el PNB, PP i PSOE juntents, què és el seu lloc.

Jo ja crec que n'està bé. Ja està bé de fer de marques blanques i quan els toca a ells no. PSOE? No, gràcies. Ja hem pogut vore que han fet quan han tingut majories absolutes. Moltes gràcies.

Però, i les alternatives? No sé... potser absntindre's i que governe el PP en minoria, potser votar a l'investidura al PSOE i que governen en minoria a canvi de negociacions després a l'hora de votar polítiques, etc... No sé què serà millor ni pitjor, però el que està clar que els sociates em donen moltíssima ràbia i em de juntar-nos amb ells el mínim, o sino, s'aprofitaran de nosaltres, o el pitjor, serem fagocitats.

3 comentaris:

Daniel Monfort ha dit...

el PSN era la segona força a Navarra (3a a l'ajuntament de Pamplona). Que vagen fent aixina i d'aci 4 anys es trobaran NaBai encara més forta i ells encara més barrejats amb UPN.

Daniel Monfort ha dit...

ara ja podem dir que ha estat lamentable!

Anònim ha dit...

No sóc l'única que recorda què és la fagocitosi... ^-^ Encara que tu tens més mèrit... Possiblement ho estudiares en la prehistòria... Uelo ^u^