Tremoleu!!!!!

dimecres, d’abril 11, 2007


Ja feia temps que no me passava per ací, no sé perquè, potser per passotisme, desànim, o el que ve a ser el mateix: gossera. Doncs bé, lo de hui és que estava ara fent zapping a la tv i m'ha vingut la inspiració, eixa de les meues batalletes polítiques que contava abans.

El cas és que he mirat Popular TV, eixa cadena què és la versió televisiva de la COPE, par de la que amb tant d'amiguisme el PP ens ha instaurat en la seua dictadura mediàtica que pot durar mínim 10 anys més i això només sí el PP se'n va del govern valencià, sino, no vull ni pensar-ho. L'assumpte va, de què estaven fent un debat postsopar amb representats del centre dreta i dreta autòcton. Des del director del diari de Coalición Valenciana, fins a Serafín Castellano fent autobombo partidista preeleccions. No m'ha estranyat gens, és la tònica habitual dels mass media madrilenys sección levantina. El que m'ha sorprés és un invididu, que com tots els presents, tota la xarranda l'havia fet en llengua de Cervantes -malgrat que alguns diguen que no era ni la d'ell, però això és cosa d freaks catalans historicistes xD- i fa un incís amb especial preocupació, passant-se al valencià, i dic jo, xè, li haurà eixit la vena patriòtica, i va i sí, era veritat, però no la d'esta pàtria, sino de les glòries de la pàtria veïna. El senyoret explicava que la situació de l'estatut valencià no el deixava dormir perquè resulta que en nostre (de fireta) text diu que la llengua pròpia dels valencians és l'idioma valencià, dios mío! Fins i tot el PPSOE! On anirem a parar? Els garants de la unitat indisoluble de la inquebrantable nación española fan això... que faria un tripartit -que tranquils però què no vindrà mai-? Persecuccions als castellanoparlnts com a Catalunya segons els cercadors de la llibertat de TeleMadrid trauen a la llum? La llibertat està en perill! Els castellanoparlants discriminats fins i tot al País Valencià -perdó, "La Comunitat"., amb un PP-CV en possessió de majoria absoluta i un corral de gallines.

Tindràn poreta? Què plantegen que podria fer un suposat tripartit a la valenciana...
Esperem que això i més, que esclavitzen als pepers i col.lectivitzen les urbanitzacions. I si Ignacio Llano és capaç, de pas, tancar-los el xiringuito per incomplir el 25% mínim d'emissió en valencià i producció pròpia.

Per anar obrint boca, Ciudadanos de Segunda, autèntic periodisme d'investigació:

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Oncle petita democracia la teva que apliques la lley del enbut.....
vas be.